Retourneren

 

Hieronder vind je alle info over retourneren.

-Na ontvangst heb je 7 dagen om het artikel te retourneren.  We dienen het artikel ongedragen en voorzien van originele labels en prijskaartjes retour te krijgen. 
-Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@yv-ke.nl en vermeld daarin: Je naam, ordernummer, product dat retour komt, reden retour & rekeningnummer. 
-Je mag dit uitprinten en invullen maar je kan ook de volgende gegevens op een papiertje schrijven. LET OP! Vergeet aub niet om een briefje met minimaal je ordernummer in het pakket te doen, we krijgen regelmatig pakketjes met kleding zonder ordernummer/naam en weten dan dus niet van wie dit afkomstig is. 
Schrijf de volgende gegevens op een briefje en stop dit in het pakket.

Je naam:
Ordernummer:
Product dat retour komt:
Reden retour:
Rekeningnummer:

-Vervolgens kun je het product (op eigen kosten) retour sturen naar: 
YV-KE
Dautzenbergstraat 18C
6411LB Heerlen
- Je mag het artikel ook retourneren bij ons in de winkel. Je kan een brievenbuspakketje altijd in onze brievenbus stoppen, deze ligt links van de winkel, je moet daarvoor eerst een deur door en ziet daar meerdere brievenbussen, die van ons liggen links onder, huisnummer is 18b of 18c.)

Let op :
- Als het artikel gedragen of beschadigd is, zullen wij het niet retour nemen
- Artikelen met make-up vlekken worden niet retour genomen
- De kosten van retourzending zijn voor de afzender
- Bewaar het verzendbewijs totdat je van ons bericht hebt gekregen dat het is ontvangen.
- We proberen het zo snel mogelijk terug te storten maar doen dit in ieder geval binnen 14 dagen. Heb je na 14 dagen nog niks gehoord? Laat het ons dan even weten. 

 

© 2015 - 2021 YV-KE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel